Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  3:32 μμ
 
wm small
Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 21:55

Το πρόγραμμα των πέντε της ουράς μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου της Super League

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τον αγώνα Καισαριανής όπου Κηφισιά και Βόλος έμειναν στο 0-0 ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για την 22η αγωνιστική, οι πέντε ομάδες που επί του παρόντος είναι μπλεγμένες στην ουρά και «μάχονται» για την αποφυγή των δύο τελευταίων θέσεων που οδηγούν στη Super League 2.

Ολες τους βρίσκονται σε απόσταση μόλις επτά βαθμών και ας δούμε το πρόγραμμά τους μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Σίγουρα η regular season δεν θα κρίνει κάτι αφού όλα θα ξεκαθαρίσουν στα play-outs που ακολουθούν όπου και θα συγκρουστούν μεταξύ τους, όμως με γνώμονα ότι ως το φινάλε της υπάρχουν τέσσερα σερί αντίστοιχα ντέρμπι καθώς ακολουθεί το ΒόλοςΠΑΣ Γιάννινα, έπεται το ΠΑΣ ΓιάννιναΟΦΗ, την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League θα έχουμε το ΒόλοςΟΦΗ και στο φινάλε της κανονικής περιόδου το ΚηφισιάΠαναιτωλικός, τότε στις 3 Μαρτίου που θα πέσει η αυλαία της θα έχουμε μία «Α εικόνα» για το όριο της «σωτηρίας».

Οπου επί του παρόντος υπολογίζεται στο «βαριά» 29, αλλά φυσικά τα πάντα δύναται να διαφοροποιηθούν. Πάντως με τόσους βαθμούς ποτέ δεν υπήρξε 13ος με το ισχύον format.

 

ΟΦΗ, 20 βαθμοί

Πανσερραϊκός
ΠΑΣ Γιάννινα*
Βόλος*
Παναθηναϊκός

Παναιτωλικός, 18 βαθμοί

Αστέρας Τρ.*
ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός
Κηφισιά*

Βόλος, 17 βαθμοί

ΠΑΣ Γιάννινα
Αρης*
ΟΦΗ
Ολυμπιακός*

Κηφισιά, 16 βαθμοί

ΑΕΚ*
Παναθηναϊκός*
Αστέρας Τρ.*
Παναιτωλικός

ΠΑΣ Γιάννινα, 13 βαθμοί

Βόλος*
ΟΦΗ
ΑΕΚ*
Ατρόμητος
Οπου* οι εκτός έδρας αναμετρήσεις.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 429 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.