Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  3:15 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 18:45

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Σέξι στη Νέα Υόρκη – Οι αποκαλυπτικές πόζες στο ντουζ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι στη Νέα Υόρκη, όπου πήγε με τον Χρήστο Μάστορα, δημοσιεύει στα social media η Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Και κάνει “χαμό”.

Στη Νέα Υόρκη μαζί με τον σύντροφό της και τραγουδιστή Χρήστο Μάστορα βρίσκεται για διακοπές η γνωστή influencer και μοντέλο Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Η πρώην παίκτρια του GNTM και ο επιτυχημένος καλλιτέχνης απολαμβάνουν τη μεγαλούπολη, κάνοντας βόλτες στις απέραντες λεωφόρους, βγάζοντας φωτογραφίες στην φημισμένη Times Square και πραγματοποιώντας επισκέψεις σε σημαντικά αξιοθέατα.

Η 27χρονη καλλονή δημοσιεύει τις τελευταίες μέρες διάφορα στιγμιότυπα από το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη, τόσο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όσο και στο TikTok.

Μεταξύ των αναρτήσεών της, ωστόσο, υπήρξε μία που έκανε μεγάλο “χαμό”, εντυπωσιάζοντας τους ακόλουθούς της. Πρόκειται για ένα βίντεο που τράβηξε στο ντουζ του ξενοδοχείου όπου μένει, φορώντας ένα άκρως αποκαλυπτικό, εξώπλατο φόρεμα, σε ασημί αποχρώσεις.

Σε άλλες αναρτήσεις της, βλέπουμε τη θέα από τον ουρανοξύστη Empire State Building στο Μανχάταν, τις βόλτες στην πόλη, τα outfits που έχει επιλέξει κατά τη διάρκεια των διακοπών της και την επίσκεψη στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης.

sinidisi.gr

Πολυμέσα

Το βίντεο με αποκαλυπτικό φόρεμα στο ντους

Η θέα από το Empire State Building

Οι φωτογραφίες της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη από το ταξίδι στο Instagram

Φωτογραφία Instagram garifalia.kalifoni

Διαβάστηκε 331 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 19:02
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.