Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  7:17 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2023 18:34

Χριστουγεννιάτικη ιστορία στο Αγρίνιο: Ο Θανάσης Βαλαώρας έκανε το όνειρο δύο παιδιών πραγματικότητα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη ιστορία με πρωταγωνιστές δυο παιδιά και έναν πραγματικό καλλιτέχνη, διαδραματίστηκε στο Αγρίνιο. Ήθελαν να κάνουν ένα μοναδικό δώρο στον μπαμπά τους και ο εικαστικός Θανάσης Βαλαώρας έκανε το όνειρό τους πραγματικότητα.

Ζήτησαν από το ζωγράφο, σκηνογράφο και συλλέκτη να δημιουργήσει δύο έργα που να αποτυπώνουν τις μορφές τους για να τα δωρίσουν στον μπαμπά τους. Του υποσχέθηκαν ότι η αμοιβή του θα προέρχονταν  από τα κάλαντα που θα έλεγαν την Παραμονή των Χριστουγέννων.  Και όλα πήραν το δρόμο τους…

Διαβάστε τη συγκινητική ανάρτηση του γνωστού καλλιτέχνη Θανάση Βαλαώρα: 

Tα πιο όμορφα Χριστούγεννα. Δυό μικροί «άγνωστοι» ήρθαν στο εργαστήρι μου πριν ενα μήνα καί παρήγγειλαν τα «ονοματά» τους-Άγγελος καί Ορέστης-να τα κάνουν δώρο στον μπαμπά τους. Η συμφωνία ηταν, να μοιάζουν οι μορφές στη νεοτητά τους και ότι η αμοιβή θα ήταν τα καλαντά τους. Επέβλεψαν την πρόοδο των εργασιών, με διόρθωσαν καί χθες με μια χούφτα κέρματα στα χεράκια τους πραγματοποίησαν το ονειράκι τους. Στ’ αλήθεια.με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

βελαωρας 25 12 2023

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 355 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2023 18:38
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.