Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  8:44 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 11:34

Τελικά αποτελέσματα: Παπαναστασίου 49% και 23 έδρες στο Δήμο Αγρινίου – Στο 33,19% το ποσοστό Πιστιόλα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Μεγάλη νίκη για το συνδυασμό του Γιώργου Παπαναστασίου στο Δήμο Αγρινίου καθώς επανεκλέγεται για τρίτη φορά και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση.

Με ενσωματωμένο το 100% των εκλογικών τμημάτων (218 συνολικά) ο Γιώργος Παπαναστασίου συγκέντρωσε ποσοστό 49% και καταλαμβάνει 23 έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο!

Στο 33,19% ανέρχεται το ποσοστό του Κώστα Πιστιόλα που θα έχει 11 έδρες ενώ ο Δημήτρης Τραπεζιώτης με ποσοστό 10,66% θα εκπροσωπηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο με 3 αιρετούς.

Στο 5, 18% (2 έδρες) έφθασε το ποσοστό της “Λαϊκής Συσπείρωσης” με επικεφαλής τον Τίμο Παπανικολάου ενώ το “Ανυπότακτο Αγρίνιο” με επικεφαλής τον Στέλιο Μερμίγκη συγκέντρωσε ποσοστό μόλις  1,97%, οπότε δε θα συμμετάσχει με εκπρόσωπό του στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου.

Τα τελικά αποτελέσματα και οι έδρες:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 453 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία