Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  4:16 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 18:30

«Σφραγίδα θριάμβου» στη συγκέντρωση Τορουνίδη! «Τη Δευτέρα ξημερώνει μια καινούργια μέρα για τον τόπο»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε μια ανεπανάληπτη συγκέντρωση, με ενθουσιασμό, πάθος και παλμό, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμφιλοχίας και επικεφαλής του Συνδυασμού «Δήμος για Όλους» Σάκης Τορουνίδης μίλησε για έναν «επερχόμενο θρίαμβο των πολιτών που δεν σκύβουν το κεφάλι».

«Αυτό δεν είναι συγκέντρωση», ανέφερε μέσα σε αποθέωση από το συγκεντρωμένο πλήθος, για να προσθέσει: «Αυτό είναι το επιστέγασμα της νίκης, είναι σφραγίδα θριάμβου. Ο θρίαμβος των πολιτών που δεν σκύβουν το κεφάλι!».

«Ζητάμε το αυτονόητο, απαιτούμε το καλύτερο για εμάς, για την οικογένειά μας και για τον τόπο μας», έσπευσε να επισημάνει ο Σάκης Τορουνίδης, ευχαριστώντας συνεχώς τους πολίτες της Αμφιλοχίας για τη συγκλονιστική τους παρουσία στην κεντρική προεκλογική ομιλία του, λίγα 24ωρα πριν την κάλπη της Κυριακής 8 Οκτωβρίου, καθώς η Αμφιλοχία «βούλιαξε» το βράδυ της Πέμπτης (05/10) για την ομιλία του. 

Απευθύνοντας μια ομιλία, που δεν ήταν ένας συνηθισμένος προεκλογικός λόγος, ο Σάκης Τορουνίδης «έδωσε το λόγο της τιμής του» στους πολίτες της Αμφιλοχίας ότι θα είναι δίπλα τους και μετά τις εκλογές.

«Να είμαι μαζί σας στο δρόμο, στο χωράφι, στις γειτονιές, στα χωριά, όπως έκανα πάντα. Έτσι θα κάνω και από τις 9 Οκτώβρη και κάθε μέρα, γιατί έτσι διοικείται ένας Δήμος, όχι από τα γραφεία, αλλά μέσα στην κοινωνία», όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμφιλοχίας.

«Βάζουμε τέλος στην αδιαφάνεια και την αλαζονεία. Λογοδοσία και έλεγχος παντού», είπε μέσα σε χειροκροτήματα ο Σάκης Τορουνίδης, προτού προσθέσει τα εξής: «Κάθε κοινότητα, κάθε χωριό, που σήμερα δεν ακούει κανείς, αποκτά λόγο και φωνή!».

Στη συνέχεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε εμμέσως στις καταστροφικές και φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, πως «αυτά που ζήσαμε στην Ελλάδα, ειδικά τους τελευταίους μήνες, υπενθύμισαν σε όλους μας ότι ο Δήμος, η Περιφέρεια, όλη η Αυτοδιοίκηση δεν είναι παιχνίδι. Χρειάζεται ανθρώπους με εμπειρία που σκαμπάζουν από τις διαδικασίες της, διαβάζουν τις εξελίξεις και ξέρουν να διεκδικούν.  Χρειάζεται ανθρώπους με ορμή που θα κάνουν τα πάντα για να κάνουν τον τόπο τους καλύτερο. Και πάνω από όλα χρειάζεται ομαδικότητα, συστράτευση όλων των δυνάμεων γιατί παντού πρέπει να γίνει ένα τιτάνιο έργο ανοικοδόμησης».

Παράλληλα, ο ίδιος δήλωσε «περήφανος να υπηρετεί τον τόπο του, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, για να συμπληρώσει:

«Το να προσφέρω στον τόπο μου, με αρχές και αξίες, κυλάει στο αίμα μου και είναι η πιο ακριβή κληρονομιά που μου άφησε ο πατέρας μου και η μάνα μου. Μου έμαθαν ότι τίποτα δεν μπορεί δεν μπορεί να σταματήσει το πάθος των ανθρώπων για ένα καλύτερο αύριο.

Όσο δύσκολα και να είναι τα πράγματα, όσο ψηλά και να είναι τα εμπόδια, η θέληση των ανθρώπων δεν γνωρίζει όρια, δεν γνωρίζει πήχη. Αρκεί να δουλεύουν μαζί και με στόχο».

«Δεν σταματάμε, στις 8 Οκτώβρη ούτε μία ψήφος χαμένη», είπε ο Σάκης Τορουνίδης, καλώντας τους πολίτες να δώσουν δύναμη στον ίδιο και τον Συνδυασμό του «Δήμος για Όλους».

«Αφήνουμε πίσω όσους θέλουν να μας σύρουν στο βούρκο. Πάμε στις κάλπες με την υπερηφάνεια του ελεύθερου αδέσμευτου πολίτη. Είμαστε μπροστά, πολύ μπροστά.  Μπροστά με τιμή, με περηφάνεια, με θάρρος! Τη Δευτέρα που έρχεται ξημερώνει μια καινούργια μέρα για τον τόπο. Μια μέρα για την οποία, πιστέψτε με, δεν θα μετανιώστε ποτέ. Κι αυτό είναι δέσμευση τιμής. Πάμε για τη μεγάλη νίκη!», είπε ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμφιλοχίας.

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 239 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία