Πέμπτη, 9η Μαίου 2024  1:45 πμ
 
wm small
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 18:49

Δ. Τραπεζιώτης: Περιοδεία σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας Παναιτωλικού (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Συνεχίζει τις περιοδείες του ο υποψήφιος Αγρινίου Δημήτρης Τραπεζιώτης, μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού του «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ – ΥΠΕΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ».

Την Κυριακή το πρωί περιόδευσε στα χωριά του πρώην δήμου Παναιτωλικού, Σκουτερά, Λάσπες, Αγία Βαρβάρα, Αγία Παρασκευή, Σιτόμενα , και συμμετείχε στο ημερήσιο πανηγύρι που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος στα Σιτόμενα.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τους πολίτες, συνομίλησε μαζί τους για τα καθημερινά προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους των απομακρυσμένων χωριών του Δήμου και για τις δυνατότητες που έχει η αυτοδιοίκηση ώστε να δώσει κίνητρο στους νέους να παραμείνουν στα χωριά και να έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Δείτε εικόνες:

           

sinidisi.gr
Διαβάστηκε 304 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία