Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  4:21 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 23:22

Κων/νος Στράτος: Η οικογένειά μου θα βρίσκεται δίπλα στον Θανάση Λύρο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεχωριστή τιμή επιφύλαξε ο Θανάσης Λύρος, μετά το τέλος της ομιλίας του, στον αείμνηστο Βουλευτή Αιτω/νίας και Υπουργό, Χριστόφορο Στράτο, για όσα έχει προσφέρει στο Μεσολόγγι.

Συγκεκριμένα ο υποψήφιος Δήμαρχος είχε ετοιμάσει ένα αντίγραφο της εικόνας της Εξόδου και δημοσιεύματα εκείνης της εποχής, από το προσωπικό του αρχείο, που αφορούσαν τον εκλιπόντα.

Εκ μέρους της οικογενείας του Χριστόφορου Στράτου παρέστη ο γιος του, Κων/νος Στράτος, ο οποίος ήταν φανερά συγκινημένος για την τιμή στον πατέρα του. Ανέφερε δε πως ο πατέρας του εκτιμούσε και συμπαθούσε ιδιαίτερα τον Θανάση Λύρο, και πως, πλην του ΤΕΙ Μεσολογγίου, θα ήθελε να είχε κάνει πολλά περισσότερα για το Μεσολόγγι, το οποίο λάτρευε για την ιστορία και τον πολιτισμό του.

Ευχήθηκε στον Θανάση Λύρο να είναι αυτός ο επόμενος Δήμαρχος και δήλωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του θα σταθούν δίπλα του και θα του παράσχουν κάθε υποστήριξη για να πετύχει.

Διαβάστηκε 338 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία