Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  10:04 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 17:43

Επίσκεψη Ενωτικής Πρωτοβουλίας στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου και στο Τμήμα της Τροχαίας.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος συνοδευόμενος από τον Δημοτικό Σύμβουλο Νταουσάνη Γιάννη και στελέχη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας , Πατσαούρα Βασίλη, Αδραχτά Χρήστο, Ζαμπάρα Αντώνη, Αδραχτά Ειρήνη και Σχοινά Δήμητρα επισκέφθηκαν το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου και το Τμήμα της Τροχαίας.

Εκεί συναντήθηκαν με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Τριανταφύλλου Σπύρο και τον Διοικητή της Τροχαίας Κοντογιάννη Ιωάννη.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος ενημερώθηκε για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του καθήκοντoς.

Κατά τη συνάντηση που έγινε συζητήθηκαν καίρια ζητήματα που αφορούν τους αστυνομικούς υπαλλήλους αλλά και τους πολίτες. Πιο συγκεκριμένα τέθηκαν επί τάπητος θέματα ασφαλείας των πολιτών ,η επίλυση του κυκλοφοριακού ζητήματος της Ναυπάκτου ,ενώ παράλληλα έγινε ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν την καλύτερη συνεργασία του Δήμου και της Ασφάλειας.

Τέλος συζητήθηκαν ευρύτερα θέματα ασφαλείας και μείωσης παραβατικότητας.

Ο κύριος Λουκόπουλος τόνισε :’’Διαχρονικά στέκομαι στο πλευρό των γυναικών και ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας. Τους ευχαριστoύμε που με αυταπάρνηση επιτελούν το έργο τους για να προσφέρουν στους πολίτες ασφάλεια. Θα είμαι δίπλα τους αρωγός στις προσπάθειές τους.Σ τόχος όλων μας η ασφάλεια των πολιτών της Ναυπακτίας!''.

 

Διαβάστηκε 296 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία