Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  5:48 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 14:53

Πάθος και πίστη για νίκη Τορουνίδη στις 8 Οκτώβρη – Μεγάλη συγκέντρωση στην Αμφιλοχία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι πολίτες της Αμφιλοχίας «βροντοφώναξαν» για νέα αρχή στο Δήμο Αμφιλοχίας, με μπροστάρη τον υποψήφιο Δήμαρχο και επικεφαλής της Παράταξης «Δήμος για Όλους» Σάκη Τορουνίδη, στην εκδήλωση για τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού και την παρουσίαση του ψηφοδελτίου.

Με τον δρόμο έξω από το Εκλογικό Κέντρο γεμάτο κόσμο και με το πάθος να «ξεχειλίζει», ο Σάκης Τορουνίδης έκανε, κατ’ αρχάς, μια αναδρομή στην προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από 6 μήνες και τον «ενθουσιασμό που έγινε ελπίδα και την ελπίδα που έγινε πλέον πίστη για τη νίκη στις 8 Οκτώβρη».

«Στις 8 Οκτώβρη υπογράφουμε όλοι μαζί την νέα αρχή για το Δήμο μας», ανέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμφιλοχίας, κάνοντας λόγο για μια «νίκη για κάθε δημότη, όπου κι αν μένουν, ό, τι κι αν πιστεύουν, ό, τι κι αν ψήφισαν!».

Ο Σάκης Τορουνίδης δήλωσε έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη «απέναντι σε αυτόν τον υπέροχο τόπο που όλοι αγαπάμε, απέναντι σε κάθε δημότη», όπως είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Αγαπάω την ευθύνη, γνωρίζω τι σημαίνει να είσαι δήμαρχος και είμαι έτοιμος, με τη ψήφο του λαού, να σηκώσω το βάρος αυτής της ευθύνης από τις 8 Οκτώβρη!».

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής της Παράταξης «Δήμος για Όλους» αναφέρθηκε στην ομάδα του, που είναι «το κλειδί όλων», εξηγώντας πως «κανένας Δήμαρχος, πουθενά, δεν μπορεί χωρίς ομάδα».

«Τη δική μας Ομάδα, τη δική μας Οικογένεια, την χτίσαμε με αγάπη, την χτίσαμε με κόπο, την χτίσαμε με ειλικρίνεια. Άλλοι κάνουν συμφωνίες στο σκοτάδι, κάτω από το τραπέζι, επειδή ντρέπονται. Εμείς κοιταχτήκαμε στα μάτια και σφίξαμε τα χέρια δυνατά, καθαρά, περήφανα! Άλλοι εξαγοράζουν συνειδήσεις, εμείς ενώσαμε τις καρδιές μας», τόνισε στη συνέχεια ο Σάκης Τορουνίδης.

«Φιλοδοξούμε να ενεργοποιήσουμε και να αξιοποιήσουμε όλες τις έντιμες και δημιουργικές δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς προκαταλήψεις», ανέφερε επιπλέον ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμφιλοχίας, ενώ απευθυνόμενος σε κάθε υποψήφιο και κάθε υποψήφιά, τόνισε εμφατικά:

«Η δική μου και η δική μας ευθύνη είναι να έχουμε συνέπεια λόγων και έργων και πριν και μετά την 8η του Οκτώβρη».

Ο Σάκης Τορουνίδης δεν δίστασε, εξάλλου, να αναφερθεί στο ότι «νόμιζαν ότι Αυτοδιοίκηση είναι 1-2 εργάκια, μερικά βαψίματα, ταξίδια και συναυλίες». «Δεν ήταν ποτέ έτσι», είπε ο ίδιος και έσπευσε να αναλύσει τι σημαίνει Αυτοδιοίκηση, σύμφωνα με τον δικό του «κώδικα» Αξιών και Αρχών:

«Αυτοδιοίκηση σημαίνει σηκώνω τα μανίκια, στύβω την πέτρα, λιώνω στη δουλειά, δεν αφήνω δευτερόλεπτο να πάει χαμένο και πάνω από όλα ενώνω όλη την κοινωνία στον κοινό μας στόχο. Ανθεκτικές υποδομές και ποιότητα ζωής με ασφάλεια και ανάπτυξη για όλους. Αυτή είναι η ευθύνη μας. Για αυτό είναι τόσο σημαντικό να σκεφτόμαστε και να πράττουμε από τώρα και συνέχεια ομαδικά. Μιλάμε για Πολιτική, δεν ασχολούμαστε με την παραπολιτική. Μιλάμε για τα πραγματικά προβλήματα του τόπου, δεν ασχολούμαστε με προβοκάτσιες, με απειλές, με ψέματα».

Κλείνοντας την ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμφιλοχίας και ενώ το ενθουσιώδες πλήθος τόν χειροκροτούσε ανέφερε:

«Όσο βαρύ κι αν είναι το φορτίο μπροστά, όσο μεγάλη κι αν είναι η ευθύνη, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε, γιατί είμαστε μαζί, είμαστε οικογένεια, είμαστε ένα. Μην σταματάτε λοιπόν ούτε δευτερόλεπτο μέχρι τις 8 Οκτώβρη. Πάρτε το Πρόγραμμα και τις θέσεις μας σε κάθε γωνιά του Δήμου μας, όπου κι αν βρίσκεται, στην Αμφιλοχία, στο Μενίδι, στον Ίναχο, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό και δώστε μήνυμα της ελπίδας, γιατί στις 8 Οκτώβρη υπογράφουμε όλοι μαζί την νέα αρχή για το Δήμο μας!».

Διαβάστηκε 263 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία