Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  7:38 μμ
 
wm small
Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 16:51

Επίσκεψη "Ενωτικής Πρωτοβουλίας" στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος μαζί με τον Δημοτικό Σύμβουλο Χρυσανθόπουλο Λάμπρο και Κιούση Αθανάσιο και στελέχη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και είχαν συνάντηση με τους ιατρούς, τους υγειονομικούς και όλο το προσωπικό. Συζήτησαν και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά στην λειτουργία αλλά και για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας.

Σε δήλωσή του ο κ.Λουκόπουλος ανέφερε : «Η υγεία και ο τρόπος που αυτή αντιμετωπίζεται αποτελεί δείγμα πολιτισμού κάθε κοινωνίας. Για εμάς αποτελεί μια πολύ σημαντική προτεραιότητα και η σημερινή ενημέρωση αποτελεί το πρώτο βήμα για μια σειρά από παρεμβάσεις που έχουμε σκοπό να κάνουμε από πλευράς Δήμου.

Είμαστε στο πλευρό των γιατρών και των νοσηλευτών του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου.

Στόχος μου είναι η ενίσχυση και υποστήριξη του Κέντρου Υγείας προκειμένου να παρέχονται στους συμπολίτες μας πληρέστερες υπηρεσίες Υγείας .

Δεσμευόμαστε πως θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να ενισχύσουμε το έργο του προσωπικού.

Οι πολίτες της Ναυπακτίας θα πρέπει να έχουν όλες τις κρίσιμες υπηρεσίες επαρκώς στελεχωμένες και εξοπλισμένες, για το καλό της κοινωνίας μας>>.

Διαβάστηκε 425 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία