Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  7:48 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 18:14

Γιάννης Σελιμάς σε ΑΧΕΛΩΟ-ΤV: «Δεν ασχολούμαι με την πολιτική για την καρέκλα μα για την προσφορά με την δύναμη της γνώσης, είμαι εδώ για το ισχυρό Αγρίνιο της ελπίδας» (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον υπερκομματικό συνδυασμό του Δημήτρη Τραπεζιώτη « Αγρίνιο Ανοιχτό & Πράσινο» Γιάννης Σελιμάς  σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αχελώο TV αναφέρθηκε στην επιστημονική, επαγγελματική και κοινωνική του διαδρομή που τον οδήγησε στην υποψηφιότητά του  ενώ σχολίασε την απαξίωση της τοπικής πολιτικής ως απόρροια της αναποτελεσματικής 9χρονης θητείας της σημερινής δημοτικής αρχής που καλλιέργησε την αναξιοπιστία λόγων και έργων, την υποβάθμιση του γενικού συμφέροντος και της συναλλαγής με τους δημότες.

Αναφέρθηκε στους στόχους εκλογής του που είναι η περιβαλλοντική διακυβέρνηση, η τοπική ανάπτυξη προσφέροντας θέσεις απασχόλησης με επενδύσεις , η πολιτιστική εξωστρέφεια με ταυτότητα για το Αγρίνιο, η πολιτική για τους νέους, τα παιδιά και την οικογένεια. Ειδική αναφορά έκανε σε θέματα πολιτικής προστασίας από φυσικές καταστροφές σε μια περίοδο που όπως χαρακτηριστικά είπε « η μισή Ελλάδα καίγεται και η άλλη μισή πλημυρίζει ενώ το Αγρίνιο βρίσκεται ανοχύρωτο από αντιπλημμυρικά έργα.

Τέλος επισήμανε την ανάγκη βελτίωσης της ποιότητας ζωής στο αστικό κέντρο με την δημιουργία πάρκων πρασίνου και δενδροφυτεύσεων για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής ενώ σχολίασε την υλοποίηση ολοκληρωμένης χωρικής επένδυσης για την ενίσχυση της αγροτικής υπαίθρου με την παραγωγική ανασυγκρότηση για άρδευση και νέες καλλιέργειες. Ολοκλήρωσε την παρέμβαση του στον ένθετο για την τοπική αυτοδιοίκηση δηλώνοντας βέβαιος για την νικηφόρα πορεία του συνδυασμού «Αγρίνιο Ανοιχτό & Πράσινο» με στόχο την δημοτική αλλαγή και το άνοιγμα μιας νέας σελίδα για τον δήμο Αγρινίου.

 

Διαβάστηκε 230 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία