Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  8:29 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 13:47

Υποψήφιοι με τον Συνδυασμό «Αγρίνιο – Νέα αρχή - Τόπος να ζεις» είναι ο κ. Νίκος Σιδέρης και ο κ. Χρήστος Παπαδόπουλος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Υποψήφιοι  με τον Συνδυασμό «Αγρίνιο – Νέα αρχή - Τόπος να ζεις»  είναι ο κ. Νίκος Σιδέρης και ο κ. Χρήστος Παπαδόπουλος.

« Ο Νίκος Σιδέρης είναι τραπεζικός υπάλληλος με μεγάλη αγάπη και ενδιαφέρον για τον αθλητισμό και συμμετοχή στην ομάδα διοργάνωσης των τελετών  λήξης και έναρξης των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων. Ο Νίκος θέλει να συμβάλλει στη δημιουργία ενός πράσινου και ανθρώπινου Δήμου. Καλώς ήρθες Νίκο», ανέφερε σχετικά ο Γιώργος Παπαναστασίου.

σιδερης

«O Xρήστος Παπαδόπουλος είναι απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας με συμμετοχή στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζευγαρακίου και μεγάλο ενδιαφέρον για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο Χρήστος καταθέτει την εμπειρία και τη διάθεση να εργαστεί μαζί με την ομάδα μας για το Αγρίνιο που αξίζει να ζούμε», ανέφερε σχετικά ο Γιώργος Παπαναστασίου.

παπαδοπουλος

 

 

Διαβάστηκε 1897 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία