Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  11:56 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 13:38

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Ντύθηκε… Barbie χήρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με αφορμή την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας «Barbie» με τη Μάργκοτ Ρόμπι και τον Ράιαν Γκόσλινγκ, τα social media έχουν «γεμίσει» από σχετικές αναρτήσεις.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη με τη σειρά της, ανέβασε τις δικές της «Barbie» φωτογραφίες σε λίγο πιο… μακάβριο τόνο. Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, το μοντέλο πόζαρε με ένα μαύρο μακρύ φόρεμα.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη βρίσκεται σε ένα μέρος ειδικά διαμορφωμένο για να θυμίζει το σπίτι της δημοφιλούς κούκλας με το ροζ και του φουξ, να πρωταγωνιστούν. Πίνει το ποτό της και διασκεδάζει με έναν φίλο της, όπως αναφέρει το protothema.gr

Σε άλλο στιγμιότυπο της ίδιας δημοσίευσης, η ίδια ποζάρει ξαπλωμένη σε ένα γκρι στρώμα, με ένα χρυσό μάξι φόρεμα. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε: «Η Barbie χήρα».

Δείτε τις φωτογραφίες

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 436 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.