Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  6:21 μμ
 
wm small
Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 12:45

Αυτή η νύχτα μένει: Με ποιο τραγούδι θα εμφανιστεί ο Στέλιος Διονυσίου;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 15/6 ο Στέλιος Διονυσίου. Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, επιβεβαίωσε το spoiler του Ηλία Μπενέτου ότι μπαίνει στη σειρά του ALPHA, «Αυτή η νύχτα μένει».

Η αποκάλυψη του Στέλιου Διονυσίου για την σειρά Αυτή η νύχτα μένει

«Θα το ζήσουμε και αυτό! Είναι μία πρόκληση για μένα. Θα είμαι ο καινούργιος υποδιοικητής του ΑΤ Αγρινίου που έχει λόξα με το τραγούδι. Πάω να βάλω λίγη τάξη. Σήμερα είναι το πρώτο μου γύρισμα. Έχω ξαναζήσει κάτι αντίστοιχο και στο θέατρο. Έχουμε κάνει και κάποια πράγματα στο παρελθόν με ρόλους πιο χιουμοριστικούς.

Σήμερα θα έχω την πρώτη μου επαφή, θέλω να με καθοδηγήσουν ποιο θα είναι το ύφος μου» ανέφερε ο Στέλιος Διονυσίου.

«Υπήρχε ένας σχεδιασμός να έχει εμφανιστεί ήδη. Το πρώτο τραγούδι που ζητήσαμε να ακούγεται στην πρώτη σκηνή του Στέλιου είναι το “Άκου φίλε”» είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μπενέτος που επιμελείται της μουσικής της σειράς.

youfly.com

Διαβάστηκε 582 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 12:48
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.