Σάββατο, 18η Μαίου 2024  11:31 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2018 13:32

Το 1ο σύστημα προσκόπων Αγρινίου πραγματοποίησε την πυρά λήξης του (ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λυκόπουλα, πρόσκοποι και ανιχνευτές μαζί με γονείς και επίσημους μαζευτήκαμε στο προαύλιο χώρο του συστήματος μας ώστε να κλείσουμε την προσκοπική χρονιά του 2017 – 2018. Από πλευράς της Δημοτικής Αρχής , την εκδήλωση χαιρέτησαν ο κύριος Κωνσταντίνος Καλαντζής αντιδήμαρχος Υγείας και  η κυρία Όλγα  Πιστιώλη Σαλακίδου Αντιδήμαρχος Τουρισμού. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι βαθμοφόροι παρουσίασαν το έργο τους και υπήρξαν βραβεύσεις για τα παιδιά που συμμετείχαν στην Π.Α.Π.Ε. για τα βραβεία που απέσπασαν, καθώς και οι απονομές του ΧΡΥΣΟ ΒΕΛΟΥΣ  για τα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτή την δοκιμασία. Επίσης βραβεύτηκε ο κύριος Νίκος Αμπλιανίτης, επιχειρηματίας, για την μακροχρόνια  προσφορά στους Προσκόπους. Η εκδήλωση  συνεχίστηκε με μουσική και τραγούδια που επέλεξε για τους συμμετέχων τες, o dj Γιώργος Ρόμπολας . Τέλος θα  να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της εκδήλωσης, για τασουβλάκια που μας παραχώρησαν την ΦΑΡΜΑ ΛΑΙΝΑ, ΤΟ ΚΡΕΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ, και τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ, και για την πολύτιμη βοήθεια τους, το  ΚΟΥΡΕΙΟ Μυγδάκης Κωσταντίνος και τον Σπύρο Λιόκαυτο με το COFFEE EXPRESS.

Η προσκοπική χρονιά τελείωσε και ελπίζουμε  να έχουμε καλές κατασκηνώσεις, Όλοι μαζί…. μπορούμε περισσότερα …ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!

proskopoi agrinio

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 1082 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.