Σάββατο, 18η Μαίου 2024  7:17 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 04 Μαϊος 2018 17:25

«Η Γραμμή» για καλό σκοπό από τη ΘΕΑΤΡόPolice στο Αγρίνιο (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η θεατρική ομάδα των αστυνομικών του Αγρινίου ανεβάζει την παράσταση «Η Γραμμή»( “The line”) του Ίσραελ Χόροβιτς στην αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ. Τα έσοδα θα διατεθούν σε συγκεκριμένες κοινωνικές δομές. 

Η ΘΕΑΤΡόPolice, η θεατρική ομάδα των αστυνομικών του Αγρινίου, τα τελευταία χρόνια δίνει διαρκώς τα διαπιστευτήρια της. Το πολιτιστικό και φιλανθρωπικό της έργο είναι δεδομένο και δικαίως κατέκτησε διακρίσεις και την αγκάλιασε η τοπική κοινωνία.

Η ΘεατρόPolice άλλωστε έχει ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά μετά την κατάκτηση της κορυφής του ερασιτεχνικού θεάτρου με το έργο «Ψέμα στο Ψέμα» και τα επτά βραβεία που απέσπασε η συμμετοχή του σε διαγωνιστικό φεστιβάλ στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

Πλέον θα ανεβάσει τη θεατρική παράσταση «Η Γραμμή»( “The line”) του Ίσραελ Χόροβιτς στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου . Οι παραστάσεις προγραμματίζονται από Πέμπτη έως και Κυριακή  10- 13 Μαΐου στην αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου Αγρινίου «Μαρία Δημάδη», του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, του 2ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου και του «Κέντρου Ημέρας για παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές Αυτισμό – Καθυστέρηση στο λόγο ΕΨΥΠΕΑ Μεσολογγίου.

Για την παράσταση λοιπόν και τον φιλανθρωπικό της σκοπό παραχωρήθηκε σήμερα συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας . Παρέστησαν συντελεστές της παράστασης, εκπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου καθώς και εκπρόσωποι των συγκεκριμένων κοινωνικών δομών.

Αρχικά το λόγο έλαβε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας Αντώνης Κωστάκης και στη συνέχεια μίλησε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Τοπικής Διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Δημοσθένης Ταμπακέλης. Ακολούθως η Διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου Αγρινίου Ευγενία Κατσέλη, ο Διευθυντής του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου Νίκος Δεληγιάννης, ο Διευθυντής του 2ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου Παναγιώτης Μυζήθρας, ο Διοικητικός Υπεύθυνος του ΕΨΥΠΕΑ στο Μεσολόγγι Γεράσιμος Τουλιάτος, η Αντιπρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου Ξανθή Μπούτιβα και η σκηνοθέτης της παράστασης Γιούλη Μαρούση.

Ακούστε αναλυτικά όσα δήλωσαν:

agrinionews.gr

synentefksi-typou-theatropolice (1)

synentefksi-typou-theatropolice (3)

synentefksi-typou-theatropolice (4)

synentefksi-typou-theatropolice (5)

Διαβάστηκε 2096 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.