Πέμπτη, 23η Μαίου 2024  6:50 πμ
 
wm small
Σάββατο, 11 Μαϊος 2024 21:09

Γ.Θεοφάνους για Eurovision: «Δεν θα την δω – Είναι μια παρέλαση σαχλαμάρας κιτς και υπερβολής»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Γιώργος Θεοφάνους ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok όπου σχολίασε την φετινή Eurovision και εξήγησε τους λόγους που δεν σκοπεύει να την δει.

Ο γνωστός συνθέτης δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό κι εξήγησε πως δεν νιώθει καμία αγωνία ή ανυπομονησία για ό,τι θα συμβεί απόψε στο Μάλμε της Σουηδίας.

Όπως εξήγησε χαρακτηριστικά, ο μουσικός διαγωνισμός δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ήταν στο παρελθόν, οπότε ο ίδιος δεν σκοπεύει να τον παρακολουθήσει. Ωστόσο, έστειλε τις καλύτερες ευχές του στην ελληνική και την κυπριακή συμμετοχή.

Αρχικά, λέει στο βίντεο: «Εγώ σήμερα δεν θα τη δω τη Eurovision, όχι από αντίδραση, αλλά γιατί αυτή η Eurovision δεν έχει καμία σχέση με αυτή που γνώρισα, εγώ τουλάχιστον. Τώρα είναι μια παρέλαση σαχλαμάρας, κιτς, υπερβολής, κατάργησης οτιδήποτε όμορφου έχουμε στο μυαλό μας σαν άνθρωποι, σαν σεβασμό, σαν αγάπη για το τραγούδι».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εννοείται ότι εύχομαι τα καλύτερα και για την Ελλάδα μας και για την Κύπρο μας. Δεν θα τη δω, γιατί θα είμαι στην πλατεία της Παιανίας γιορτάζοντας τον Άγιο Αθανάσιο και τον προστάτη της περιοχής μαζί με την Πίτσα Παπαδοπούλου και την υπόλοιπη ομάδα μου».

pronews.gr

Διαβάστηκε 402 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Μαϊος 2024 22:10
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.