Τετάρτη, 15η Μαίου 2024  4:48 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 10:29

Πασχαλινές Δράσεις των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ευχές και δώρα με τους ωφελούμενους της Δομής Αστέγων αντάλλαξαν η Αντιδήμαρχος Γεωργία Μπόκα και οι εργαζόμενοι της «Δομής Παροχής Συσσιτίου» Δήμου Αγρινίου.  

Λίγες μέρες πριν το Άγιο Πάσχα  προσέφεραν λαμπάδες και τσουρέκια στους ευάλωτους συνανθρώπους μας.

Παράλληλα, καλωσόρισαν  στη Δομή τους  μαθητές  και εκπαιδευτικούς του 2ου Ειδικού Σχολείου Αγρινίου, οι οποίοι στο πλαίσιο εθελοντικής δράσης, συμμετείχαν στη διανομή των πασχαλινών δώρων.

Ο Δήμος Αγρινίου, όπως εξήγησε η κ. Μπόκα, συνεχίζει να είναι στο πλευρό των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται: «Αυτές τις άγιες ημέρες κανείς δεν πρέπει να είναι και να νιώθει μόνος του. Με πολύ αγάπη οι εργαζόμενοι του Δήμου Αγρινίου φροντίζουν  τους ωφελούμενους και όσους έχουν  ανάγκη  τη στήριξη μας».

Η «Δομή Σίτισης & Παροχής Βασικών Αγαθών» Δήμου Αγρινίου, είναι ενταγμένη στο Ε.Π. Δυτικής Ελλάδας 2021-2027 με Κωδ. ΟΠΣ: 6001975.

Διαβάστηκε 292 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.