Δευτέρα, 29η Απριλίου 2024  5:00 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 23:24

Αποθέωση στην «Φιλαρμονική Πανδαισία» για τις Φιλαρμονικές της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την αποθέωση εκατοντάδων μουσικόφιλων γνώρισαν οι Φιλαρμονικές του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου που συμμετείχαν στην «Φιλαρμονική Πανδαισία» που πραγματοποιήθηκε απόψε Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, σε διοργάνωση του Δήμου.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου «Χρήστος Καψάλης», με Αρχιμουσικό τον κ. Δημήτρη Τσιάντα, ο Μουσικός Όμιλος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου «Ιωσήφ Ρωγών», με Αρχιμουσικό τον κ. Δημήτρη Μανωλάτο και ο Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής «Διονύσιος Σολωμός», με Αρχιμουσικό τον κ. Μάκη Κουτσαγγέλη, πραγματοποίησαν μια μοναδική συναυλία, παίζοντας αγαπημένα μουσικά κομμάτια και κερδίζοντας το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού που κατέκλεισε την αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας.

Στην εκδήλωση απεύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος, ενώ το παρών έδωσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Μαυρομάτης, Αντιδήμαρχοι, η Πρόεδρος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής, καθώς και πλήθος κόσμου.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των εορτασμών για την 198η επέτειο από την Έξοδο των Ελεύθερων Πολιορκημένων του Μεσολογγίου, συνεχίζεται με μια ακόμη μουσική εκδήλωση, αύριο Τρίτη, 16 Απριλίου. Στις 20:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου διοργανώνει την μουσική παράσταση «Όποιος πεθάνει σήμερα, χίλιες φορές πεθαίνει», του Συνθέτη Δημήτρη Μαραμή.

Συμμετέχουν οι εξαιρετικοί και καταξιωμένοι ερμηνευτές Θοδωρής Βουτσικάκης στο τραγούδι, Μαρίνα Καλογήρου στην απαγγελία, με τον ίδιο τον Συνθέτη στο πιάνο και τη Στέλλα Τέμπρελη στο τσέλο.

Διαβάστηκε 293 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 00:12
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.