Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  11:25 πμ
 
wm small
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 21:29

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (Τετ 28/2/2024 17:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται την Τετάρτη από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να αφήνει εκτός τους Φορτούνη, Κάρμο, Όρτα και Ροντινέι για λόγους ξεκούρασης.

Επίσης εκτός είναι ο Μπιανκόν που είναι τιμωρημένος και ο Ελ Αραμπί. Αντίθετα επιστρέφει ο Ζέλσον Μαρτίνς.

H ενημέρωση του Ολυμπιακού

«Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Τετάρτης (28/2, 17:00) απέναντι στον Παναιτωλικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης (27/2), που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο προπονητής μας κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή.

Αυτή απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αλεξανδρόπουλος, Ντόη, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Κίνι, Έσε, Ποντένσε, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Μαρτίνς, Ρίτσαρντς, Καμπράλ, Τζολάκης, Βέζο, Ρέτσος, Παπαδούδης, Καρβάλιο».

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 171 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.