Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  12:04 μμ
 
wm small
Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 19:53

Αγρίνιο: Λαμπερή η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου (εικόνες & βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
 Η Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο «φόρεσε» και επίσημα τα γιορτινά της σήμερα το απόγευμα, με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Λίγο πριν τη φωταγώγηση η παρουσιάστρια Έβελυν Τριανταφύλλου έδωσε τον λόγο στον Δήμαρχο Αγρινίου, Γιώργο Παπαναστασίου ο οποίος αφού έδωσε συγχαρητήρια για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα και κάλεσε όλους τους παραβρισκόμενους να μετρήσουν αντίστροφα…

Το άναμμα των λαμπιονιών του τεράστιου δέντρου που στήθηκε από το πρωί της Πέμπτης στο κέντρο της πόλης, σηματοδότησε την έναρξη των δεκάδων εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει και φέτος ο Δήμος Αγρινίου και οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις πρώτες ημέρες του νέου έτους.

Στη λαμπερή εκδήλωση, παραβρέθηκε μεγάλο πλήθος κόσμου για το άναμμα του δέντρου μέσα σε φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, με αμέτρητα πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον ουρανό και τη Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου να συμπληρώνει τη γιορτή με αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Παράλληλα, μικροί και μεγάλοι έστειλαν ψηλά ως τον ουρανό τα «φαναράκια των ευχών» με την ευχή να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου!

Δείτε φωτογραφίες:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 476 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.