Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  11:47 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 19:12

Σε χριστουγεννιάτικη διάθεση από σήμερα το Αγρίνιο – Άναψε ο εορταστικός διάκοσμος (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα γιορτινά του «φόρεσε» σήμερα το Αγρίνιο, καθώς τέθηκε σε λειτουργία ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στο κέντρο της πόλης δημιουργώντας ευχάριστη και εορταστική ατμόσφαιρα!

Η εικόνα του κέντρο εντυπωσιάζει και παρά τον καιρό οι δημότες που κυκλοφορούν στον δρόμο χαίρονται την ευχάριστη ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος, ενώ πολλοί είναι οι νεαροί που ξεκίνησαν να βγάζουν φωτογραφίες μπροστά από στολισμένα σημεία και να μεταφέρουν τις ευχές στους μέσω των social media.

Κάθε χρόνο η φωταγώγηση γίνεται την ημέρα της black Friday, ενώ από δω και στο εξής καθημερινά θα φωταγωγούνται και άλλες περιοχές του Δήμου μέχρι να τεθεί σε λειτουργία και ο στολισμός στο μικρότερο χωριό της περιοχής.

Το επόμενο «βήμα» είναι η τοποθέτηση και η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλατεία Δημοκρατίας, όπου το κλίμα αυτή την βραδιά είναι φαντασμαγορικό. Η έλευση του δένδρου γίνεται πάντα μετά τις 07/12 και καιρού επιτρέποντος μέσα σε δύο περίπου ημέρες στολίζεται, ενώ η επίσημη φωταγώγηση γίνεται περίπου μέχρι τις 12/12.

Μετά την φωταγώγηση του δένδρου όλοι οι δημότες αναμένουν και την Χριστουγεννιάτικη συναυλία στην πλατεία Δημοκρατίας η οποία πάντα εντυπωσιάζει και κλέβει την παράσταση!

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 328 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 11:06
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.