Πέμπτη, 9η Μαίου 2024  3:18 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023 17:44

NEO single από τους SORATHIAN DAWN ("Radiant Terror" μέσα από το ομώνυμο άλμπουμ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

NEO single από τους SORATHIAN DAWN ("Radiant Terror" μέσα από το ομώνυμο άλμπουμ)

 
Οι Sorathian Dawn είναι ένα μελωδικό black metal συγκρότημα από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Από τότε που βγήκαν από τις σκοτεινές κατακόμβες τους το 2012 για να κυκλοφορήσουν ένα ομώνυμο ντεμπούτο, ήταν το βασικό στήριγμα στην underground black metal σκηνή της Αυστραλίας, με αποκορύφωμα την πιο πρόσφατη εμφάνισή τους, όπου άνοιξαν για τους Watain το 2019.
Το 2014 οι Sorathian Dawn κυκλοφόρησαν ένα demo single, το «Lawless One», ενώ συνέχισαν να εμφανίζονται στην τοπική σκηνή και το 2019 κυκλοφόρησαν ένα EP 5 κομματιών με τίτλο «Sun of the Deep». Αυτό ήταν βουτηγμένο στον αποκρυφιστικό μυστικισμό και τα μοχθηρά θέματα μαύρης μαγείας που διασχίζουν τις τεχνικές και μελωδικές κιθάρες και τα έντονα βιρτουόζικα τύμπανα.
Το 2020 οι Sorathian Dawn επέστρεψαν στην κρύπτη τους και ξεκίνησαν να εργάζονται για την τελευταία τους κυκλοφορία, το «Radiant Terror». Πέρασαν τρία χρόνια δημιουργώντας μια σκοτεινή και μεγαλειώδη προσφορά που ενσαρκώνει το στυλ της μοχθηρής black metal μαγείας τους και στις 10 Οκτωβρίου 2023 το «Radiant Terror» απελευθερώθηκε από τον σκοτεινό τάφο του για να ανοίξει ένα νέο μονοπάτι για τους Sorathian Dawn.


Bandcamp: https://sorathiandawn.bandcamp.com

Facebook: https://www.facebook.com/sorathiandawn

Instagram: https://www.instagram.com/sorathiandawn

YouTube: https://www.youtube.com//SorathianDawn

Διαβάστηκε 302 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία