Πέμπτη, 9η Μαίου 2024  6:16 πμ
 
wm small
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 17:56

Νίκος Δένδιας προς Θανάση Λύρο: "Υπόσχομαι την ίδρυση Πολεμικού Μουσείου της Εξόδου στο Μεσολόγγι"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια, συναντήθηκε χθες, Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου, Θανάσης Λύρος.

Αξιζει να σημειωθεί πως Νίκος Δένδιας και Θανάσης Λύρος συνδέονται με προσωπική φιλία από την περίοδο των φοιτητικών τους χρόνων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στα πλαίσια της συνάντησης φίλων του Υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, Θανάση Μαυρομμάτη.

Ο κ. Θανάσης Λύρος, κατά την ιδιαίτερη συνάντηση που είχε με τον κ. Δένδια, του ζήτησε την ίδρυση Πολεμικού Μουσείου της Εξόδου στο Μεσολόγγι, θέμα που άπτεται της αρμοδιότητος του Υπουργού.

Ο κ. Δένδιας, αναλογιζόμενος την υποχρέωση της Πολιτείας προς την ιστορικότητα της Ιεράς Πόλεως και βλέποντας τον ζήλο του κ. Θανάση Λύρου, ανταποκρίθηκε ΑΜΕΣΩΣ και υποσχέθηκε πως αυτό θα γίνει στο Μεσολόγγι, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα την αποτελεσματικότητα των επαφών και των πρωτοβουλιών τού Θανάση Λύρου, επ αγαθώ του τόπου.

Διαβάστηκε 301 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία