Πέμπτη, 9η Μαίου 2024  5:13 μμ
 
wm small
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 12:34

Μεγαλειώδης Συγκέντρωση του Δημάρχου Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρα στην Αθήνα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια συγκλονιστική συγκέντρωση με πλήθος κόσμου και με μήνυμα νίκης, πραγματοποίησε ο συνδυασμός «Πολίτες σε Δράση» του Δημάρχου Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρα, στην Αθήνα. Οι Θέρμιοι της Αθήνας κατέκλυσαν την τεράστια αίθουσα «ILISSOS” και τον εξωτερικό χώρο αυτής, του ξενοδοχείου Divani Caravel και άκουσαν με ιδιαίτερη προσοχή τον απολογισμό της δημοτικής αρχής. 

Ο Δήμαρχος Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα  έργα που συντελούνται ή έχουν δρομολογηθεί σε όλο το Δήμο και έθεσε τους στόχους και το σχέδιο  για την  επόμενη πενταετία.  

Καταχειροκροτούμενος ο  κ Κωνσταντάρας , τονισε ότι δεν θα πάψει να αγωνίζεται μαζί με τους συνεργάτες του και τους πολίτες, για ένα καλύτερο μέλλον του Δημου  και χαρακτηριστικά ανέφερε,  ότι «μόνη υπόσχεση μας είναι η σκληρή δουλειά.  Θα συνεχίσουμε υπεύθυνα, ανθρώπινα και με το ίδιο μεγάλο πάθος να δουλεύουμε για το Δήμο  που μεγαλώσαμε εμείς και τα παιδιά μας» .

Επίσης έγινε παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού, ενώ συμμετείχαν στη συγκέντρωση πολλοί υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι και πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων. Παρέστησαν βουλευτές,πολιτευτές, εκπρόσωποι της ΠΑΝΣΥ και απέστειλαν μηνύματα και ευχές εκπρόσωποι από όλο το πολιτικό φάσμα , αποδεικνύοντας και την υπερκομματική αντίληψη του συνδυασμου «Πολίτες σε Δράση» . 

Διαβάστηκε 295 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία