Σάββατο, 18η Μαίου 2024  6:23 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024 18:07

Πώς να αναβαθμιστεί το Μεσολόγγι όταν πιστεύει ότι...σταυρώνεται;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η πρώτη ανακοίνωση του πρώην δημάρχου Μεσολογγίου κ. Λύρου ήταν το...τροχιοδεικτικό.

Καταλόγισε αποδυνάμωση -απομόνωση του Μεσολογγίου και ” άπειρες αστοχίες” στις φετινές Εορτές Εξόδου".

"Οι φετινές εκδηλώσεις απόδοσης τιμής, πέραν του ότι ήταν εμφανώς λιγότερες, πέραν των πολλαπλών και σοβαρών αστοχιών, που έριξαν τον πήχη της ποιότητας, που έφεραν σε δυσάρεστη θέση πολλούς συμπολίτες μας, κινήθηκαν ομολογουμένως σε επίπεδα χαμηλότερα των προσδοκιών και του μεγέθους του χρέους αυτού”, ανέφερε.

Σύμφωνα με την παράταξη του κ. Λύρου το Μεσολόγγι αντί να αξιοποιήσει την προσκυνηματική προσέλευση από την ανώτατη πολιτική, στρατιωτική, διπλωματική και πνευματική ηγεσία του τόπου, κατάφερε την απομόνωση και την αποδυνάμωση του.

Και διερωτάται κανείς, με όλη αυτή την αντάρα που έχει ξεσηκωθεί το τελευταίο διάστημα με το Πρωτοδικείο, πως θα μπορούσε να επικεντρωθεί το Μεσολόγγι σε Γιορτές Εξόδου υψηλού επιπέδου; 

Για να γίνει αυτό θα έπρεπε όλες οι δυνάμεις της πόλης- συν ειδικοί από το εξωτερικό- να δουλέψουν για ένα ή δύο χρόνια συνεχόμενα. 

Όμως το Μεσολόγγι προτιμά να εστιάζει στο αν θα είναι πρωτεύουσα των δημοσίων υπαλλήλων και των υπηρεσιών της Αιτωλοακαρνανίας, αντί να είναι ένας παγκόσμιος προορισμός για όλο τον χρόνο!

Ακόμη και στο θέμα με την εκπροσώπηση των κυβερνητικών βουλευτών στις γιορτές έδωσε το καλύτερο πάτημα, διότι οι φήμες λένε ότι δεν τους προσκάλεσε και τους έδωσε το καλύτερο άλλοθι!

Επί του πιεστηρίου, που λένε, ήρθε και νέο ενημερωτικό από την κ. Λύρο. Αναφέρει μέσα(προφανώς για να μην φανεί ότι αποδίδει την υποβάθμιση μόνο στη δημοτική αρχή) ότι το Μεσολόγγι "σταυρώνεται σήμερα την Μ. Πέμπτη"! 

Αν πιστεύεις κάτι τέτοιο, πως θα μπορέσεις να προβάλεις ένας από τους ιστορικότερους τόπους στην Ευρώπη που είναι σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά οικοσυστήματα στον κόσμο;

Εφημερίδα "Συνείδηση"

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 200 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Μαϊος 2024 09:48
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία