Σάββατο, 18η Μαίου 2024  5:45 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024 15:00

Ομόρφυναν την πόλη οι μικροί κηπουροί του Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια διαφορετική Πρωτομαγιά επιφύλαξε φέτος ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου για δεκάδες παιδιά που πήραν μέρος σε μια ξεχωριστή δράση καλλωπισμού της πόλης!

Ξεκινώντας από την πλατεία Μπότσαρη το πρωί της περασμένης Τετάρτης, 1η Μαΐου 2024, οι μικροί κηπουροί συμμετείχαν σε μια δραστηριότητα που διοργάνωσε ο Δήμος και η οποία είχε ως σκοπό να τους διδάξει την αγάπη για τη φύση, τον κύκλο του νερού αλλά και το πως μπορούν οι ίδιοι να φυτέψουν και να φροντίσουν ένα λουλούδι.

Στη συνέχεια, με τη βοήθεια της Προέδρου της Κοινότητας Μεσολογγίου Έφης Διαμαντοπούλου και προσωπικού που διέθεσε ο Δήμος, τα παιδιά φύτεψαν λουλούδια σε ζαρντινιέρες που βρίσκονταν σε πεζοδρόμους στο κέντρο της πόλης, κερδίζοντας τις επευφημίες και πολλά χαμόγελα από τους περαστικούς.

«Με τη δράση αυτή θέλαμε να φέρουμε τα παιδιά κοντά στη φύση αλλά και να φέρουμε λίγη περισσότερη «φύση» μέσα στο κέντρο του Μεσολογγίου. Τα φυτά που φυτέψαμε, όχι μόνο θα καλλωπίσουν κάποια κεντρικά σημεία της πόλης μας αλλά θα αποτελούν και πηγή υπερηφάνειας για τα μικρά παιδάκια που θα περνούν από εκεί και θα τα βλέπουν να μεγαλώνουν. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους γονείς και εκπαιδευτικούς που έφεραν τα παιδιά να πάρουν μέρος σε αυτή την ανοιξιάτικη δραστηριότητα, καθώς και όλο το προσωπικό που χάρισε αυτή την ξεχωριστή Πρωτομαγιά στους μικρούς μας κηπουρούς», δήλωσε σχετικά η Πρόεδρος Μεσολογγίου κα Έφη Διαμαντοπούλου.

Διαβάστηκε 226 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.