Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:12 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 17:48

Ανοιχτές θέσεις εργασίας σε εταιρείες και επιχειρήσεις στο Αγρίνιο (λίστα)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Που θα στείλετε βιογραφικό

Θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων είναι ανοιχτές αυτό το διάστημα στην περιοχή του Αγρινίου, σε εταιρείες και επιχειρήσεις της πόλης. Οι ειδικότητες και οι τρόποι επικοινωνίας για τους ενδιαφερόμενους:

1) ΖΗΤΕΙΤΑΙ υπάλληλος για εργασία σε λογιστικό γραφείο στο κέντρο του Αγρινίου. Η προϋπηρεσία είναι απαραίτητη. Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2) ΖΗΤΕΙΤΑΙ πεπειραμένος λογιστής / λογίστρια για εργασία σε εταιρεία στο κέντρο του Αγρινίου. Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. 26410 29552 και 26410 55338.

3) ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ του Αγρινίου αναζητά έμπειρο συνεργάτη για την ειδικότητα του BARISTA για πλήρη απασχόληση. Παρακαλώ στείλτε πλήρες βιογραφικό με φωτογραφία στην παρακάτω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

4) ΖΗΤΕΙΤΑΙ άνδρας Αποθηκάριος / Πωλητής. Απαραίτητη η γνώση χρήσης Η/Υ. Αποστολή βιογραφικών με θέμα «e-shop» στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω της φόρμας υποβολής στο: www.e-tserpelis.com/career

5) ΖΗΤΕΙΤΑΙ υπάλληλος για e-shop. Απαραίτητη η άριστη γνώση χρήσης του συστήματος διαχείρισης CMS WordPress και κατ΄ επέκταση του WooCommerce. Καλή γνώση Αγγλικών. Γνώση PHP, HTML και CSS θα συνεκτιμηθούν. Αποστολή βιογραφικών με θέμα «e-shop» στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω της φόρμας υποβολής στο: www.e- tserpelis.com/career

6) ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ φροντιστές – φροντίστριες για εργασία φύλαξης και φροντίδας ηλικιωμένων και παιδιών, με εμπειρία. Ικανοποιητικές αποδοχές. Γνώσεις νοσηλευτικής θα εκτιμηθούν. Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

7) ΕΠΙΣΗΜΟΣ αντιπρόσωπος παρόχου ενέργειας ζητά άμεσα συνεργάτες – πωλητές για απασχόληση με ελεύθερο ωράριο. Υψηλές αποδοχές, bonus, δώρα και εξέλιξη. Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. 6909 438469.

8) ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ αλουμινοκατασκευών Β. Νικολέτας ζητείται για εργασία πλήρους απασχόλησης τεχνίτης αλουμινοκατασκευών. Τηλ. 6944 464004 και 26410 26933.


Περισσότερες θέσεις εργασίας

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί από την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας, όπως ενοικιαστήρια διαμερισμάτων, γκαρσονιέρες, πωλήσεις διαμερισμάτων, μονοκατοικιών, οικοπέδων κ.λπ.

<a href=

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 666 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.