Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  1:43 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 18:07

Πρόγραμμα Υποστήριξης Γονέων από τον Δήμο Ναυπακτίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στόχος η ουσιαστική στήριξη της οικογένειας με παιδιά προσχολικής ηλικίας

Ο Δήμος Ναυπακτίας και η Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων, με στόχο την ουσιαστική στήριξη της οικογένειας και ιδιαίτερα των γονέων μαθητών των Βρεφονηπιακών Σταθμών, προχωρούν στην υλοποίηση του «Προγράμματος Υποστήριξης Γονέων» με παροχή Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης.

Ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί και εκπαιδευτικοί συγκροτούν την Επιστημονική Ομάδα του Προγράμματος, αντικείμενο της οποίας θα είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων και των θεμάτων που  απασχολούν τις οικογένειες με παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Το Πρόγραμμα θα είναι ευέλικτο και το ωράριο, καθώς και το περιεχόμενό του, θα διαμορφωθούν κατάλληλα ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των γονέων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2634038645 (Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης) και 2634023112 (Κ.Ράπτη).

Διαβάστηκε 539 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.