Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:44 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 00:20

1 χρόνος ΜέΡΑ25: Η φωνή σου στη Βουλή!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε λιγότερο από έναν χρόνο κοινοβουλευτικής παρουσίας, η κοινοβουλευτική ομάδα του ΜέΡΑ25 απέδειξε με τη δράση της ότι είναι «η δική σου φωνή στη Βουλή». Εκτός από τη συνεχή παρουσία σε όλες τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, εκφράζοντας βαθιά, ουσιαστική, και δημιουργική αντιπολίτευση, η Κ.Ο. του ΜέΡΑ25:

  • Κατέθεσε περισσότερες από 850 Ερωτήσεις Κοινοβουλευτικού Ελέγχου προς την Κυβέρνηση.
  • Υπέβαλε συγκεκριμένες προτάσεις επί σειράς άρθρων κατά τη διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης.
  • Κατέθεσε 20 τροπολογίες σε νομοσχέδια, μεταξύ των οποίων την κατάργηση της προκαταβολής φόρου, τον εξορθολογισμό του ΕΝΦΙΑ προς όφελος των ασθενέστερων, τη μείωση συντελεστών ΦΠΑ σε νησιά του Αιγαίου, το επίδομα ανασφάλιστων υπερηλίκων και την προστασία της πρώτης κατοικίας και της μικρομεσαίας επιχείρησης.
    Το ΜέΡΑ25
  • Κατέθεσε πλήρη πρόταση εκλογικού νόμου, για ένα πραγματικά αναλογικό, πρακτικότερο, ευφυέστερο, πληρέστερο και δημοκρατικότερο εκλογικό σύστημα όταν τα υπόλοιπα κόμματα παζάρευαν τα εκλογικά bonus.
  • Κατέθεσε πλήρη πρόταση νόμου για την ψήφο των αποδήμων, την ώρα που η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση εξαπατούσαν τους απόδημους Έλληνες.
  • Έχει καταθέσει σε δημόσια διαβούλευση με πολίτες και φορείς, εν όψει της κατάθεσής της στη Βουλή των Ελλήνων, την «Ολοκληρωμένη Πρόταση Νόμου για την Προστασία των Πολιτών από τις Επιπτώσεις της Εντεινόμενης Οικονομικής Κρίσης» και από το πέμπτο μνημόνιο που έχει ήδη ανακοινωθεί.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1415 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/