Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:14 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020 22:29

Οργή Χαρδαλιά για συγκεντρώσεις έξω από εκκλησίες: Φανατικοί που δεν έχουν σχέση με πιστούς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τον προβληματισμό του για όσα έγιναν το Σαββατοκύριακο στην Αγία Βαρβάρα και την Αγία Τριάδα στην Πάτρα εξέφρασε στην ενημέρωση της Δευτέρας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Τι δήλωσε για τις συγκεντρώσεις έξω από εκκλησίες και για τον εορτασμό του Πάσχα.

«Δυστυχώς είχαμε φαινόμενα όπως στην Αγία Βαρβάρα και την Αγία Τριάδα στην Πάτρα, ουδείς μπορεί να λειτουργεί εκτός νόμων, κανόνων και μέτρων», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς και πρόσθεσε: «Πρόκειται για προσπάθειες φανατικών που δρουν εναντίον των αποφάσεων της ίδιας της Εκκλησίας, τα φαινόμενα αυτά δεν έχουν σχέση με τους πιστούς».

«Η Ιερά Σύνοδος έχει απευθύνει ξεκάθαρη έκκληση και φέτος ας προσευχηθούμε από το σπίτι μας» πρόσθεσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

dikaiologitika.gr

Διαβάστηκε 937 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.