Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:47 πμ
 
wm small
Σάββατο, 04 Απριλίου 2020 00:48

Ζωή Τηγανούρια: "Μένουμε σπίτι με μουσική το Βάλσαμο της Κρίσης"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η συνθέτης & σολίστ ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια, Μένει Σπίτι και  μας δίνει ραντεβού με Live Steaming την Τετάρτη 8  Απριλίου 2020 στις 21:00.

Συντροφιά με το ακορντεόν της και τον σύζυγό της Στέλιο Γενεράλη στα κρουστά, θα μας παίξει μουσικές επιλογές από την παράστασή της «Αρώματα του Κόσμου», ύστερα από πρόταση της υπεύθυνης Πολιτισμού κας Νανάς Καραγιαννίδου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας (ΚΕΠΑ).  

Το Live Steaming θα μεταδοθεί

-          στο προφίλ του Facebook  Zoe Tiganouria

-          στη σελίδα της συνθέτιδος  Zoe Music Ltd  και,

-          στη σελίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας (ΚΕΠΑ). 

Μένουμε σπίτι με την Ελπίδα να ξαναμπεί η ζωή μας σε κανονικό ρυθμό με τις όσο το  δυνατό λιγότερες  ψυχοσωματικές αλλά και οικονομικές  συνέπειες, με αισιοδοξία για το μέλλον, γνωρίζοντας ότι πάλι ο πολιτισμός και η τέχνη θα συμβάλουν καταπραϋντικά,  στην αντιμετώπιση της κρίσης που προκύπτει από αυτή τη πρωτοφανή δοκιμασία που ζούμε.  

Zoe Tiganouria   6948381283

Composer & accordion soloist

Owner of Zoe Music Ltd.

Official Website: http://www.zoe-music.net

Email 1  :  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Email 2     :  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Telephone :  +30 2109587551

Mobile        :  +30 6948381283

Links:

 Facebook: zoetiganouria.officialpage

Twitter: ZoeTiganouria

Instagram: zoetiganouria

YouTube: ZoeTiganouriaOfficial

Google+: +ZoeTiganouriaOfficial

Διαβάστηκε 2452 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.