Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:06 πμ
 
wm small
Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 20:23

Εξέδρα 200 θέσεων σε λίγες ημέρες στο γήπεδο του Δοκιμίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το γήπεδο του Απόλλωνα Δοκιμίου σε λίγες ημέρες θα αποκτήσει εξέδρα 200 θέσεων. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν εργασίες για την τοποθέτηση φωτισμού.

Αυτά αναφέρει ανάρτηση στη σελίδα Απόλλων -ΝΕΑ- του Δημήτρη Βάσση στο facebook. Σε αυτή γίνεται λόγος για υπόσχεση που τήρησε ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου.

 Σύμφωνα με την ανάρτηση, η είδηση έγινε γνωστή μετά από συνάντηση του Δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου, του Αντιδημάρχου Νίκου Γκρίζη και του Δημοτικού Συμβούλου Φώτη Παπούτση, με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Δοκιμίου Βασίλη Παπούτση, τον Πρόεδρο του Απόλλωνα Δοκιμίου Χρήστο Καζαντζή και τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Αθανάσιο Καρτσακλή.

Τονίζεται επίσης ότι αυτή ήταν μία επιθυμία, όχι μόνο των Δοκιμιωτών, αλλά και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. Στόχος των εργασιών είναι να υπάρχει ένα γήπεδο στολίδι, κοντά στην πόλη του Αγρινίου.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1816 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.