Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  9:01 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 22:58

120 κλικ από το Παναιτωλικός-Λαμία (2-2)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για την 4η αγωνιστική της Super League στο Αγρίνιο έγινε ματσάρα με τον Παναιτωλικό και τη Λαμία να έρχονται ισόπαλοι 2-2. Το αποτέλεσμα όμως αφήνει πικρή γεύση στον Παναιτωλικό που αδικήθηκε καθώς το γκολ του Αντέτζο στο 99′ δεν έπρεπε να μετρήσει.

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο 27’με πανέμορφο γκολ του Μάζουρεκ ωστόσο η Λαμία ισοφάρισε στο 74′ με σκόρερ τον Επστάιν. Στο 88′ ο Μανά έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά στο 94′ ο Μιχάι έκανε χέρι μέσα στην περιοχή της ομάδας του και  δόθηκε το πέναλτι. Ο Μαστούρ ανέλαβε να το εκτελέσει, νικήθηκε από τον εξαιρετικό Κυριακίδη όμως ο Αντέτζο που είχε μπει νωρίτερα στην περιοχή διαμόρφωσε με πλασέ το 2-2. Στο… 101’ το γκολ του Μαρινάκη ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο Μάκης Χάβος χειροκροτήθηκε ως αντίπαλος από τον κόσμο του Παναιτωλικού που δεν ξέχασε τη προσφορά του στην ομάδα.  1.899 τα εισιτήρια.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τις μάχες στον αγωνιστικό χώρο, τους πανηγυρισμούς των γκολ, τις διαμαρτυρίας και βέβαια τις όμορφες παρουσίες στην κερκίδα.

agrinionews.gr

Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου ρέφερι Ντοσίδη


Διαβάστηκε 1506 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 23:19
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.