Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:24 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 00:22

Η Κατερίνα Στικούδη στο AgrinioBestOf.gr

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εκτός από τα πολύ καλά παιχνίδια που παρακολουθήσαμε σήμερα στο EMILEON στα πλαίσια του 1ου Ευρωπαικού Τουρνουά Footvolley που έγινε στο Αγρίνιο, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε σε ένα μοναδικό show την αγαπημένη από το νεανικό και όχι μόνο κοινό τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη. Πολύ πρόθυμα μίλησε στην Χρύσα Σπαή για το AgrinioBestOf.gr

image 39

Κατερίνα τι είναι αυτό που σε έφερε εδώ σήμερα;

Ημουν καλεσμένη από τους οργανωτές της εκδήλωσης και πέρασα καταπληκτικά. Ούτως ή άλλως αγαπώ πολύ τον Αθλητισμό καθότι ήμουν αθλήτρια και έκανα πρωταθλητισμό στην κολύμβηση. Ο αθλητισμός σημαίνει πάρα πολλά πράγματα για μένα, είναι στην καθημερινοτητά μου, είναι τρόπος ζωής, σημαίνει υγεία, ευεξία, καλή διάθεση, ωραία ενέργεια. Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη που η διοργάνωση με κάλεσε. Είναι το πρώτο Πανευρωπαικό FootVolley που γίνεται στην Ελλάδα το 2018. Είναι πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία. Θέλω πάρα πολύ να γίνονται καινούργια πράγματα σε όλη την Ελλάδα. Το Αγρίνιο το αγαπώ πάρα πολύ οπότε ήταν ένας λόγος παραπάνω για να έρθω χωρίς δεύτερη σκέψη και να στείλω τα μηνύματα που αφορούν τον αθλητισμό. Επίσης να δούμε έναν πολύ ωραίο αγώνισμα και διαφορετικά πράγματα που δεν έχουμε συνηθίσει και πραγματικά εύχομαι και γυναικεία ομάδα να έρθει και αυτή με την σειρά της.

image 18

Τι θα έλεγες στα νέα τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα;

Να το δοκιμάσουν, να το τολμήσουν. Το πρώτο που έχω να πώ είναι να περνάνε καλά μέσα από αυτό που κάνουν και αν τους αρέσει να συνεχίσουν να το κάνουν.

image 35

image 16

image 02

image 16

image 17

image 37

image 23

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

Διαβάστηκε 8044 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 23:19
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033