Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:39 πμ
 
wm small
Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018 15:25

Διήμερο εκδηλώσεων του Συλλόγου Παλαιριωτών «Η Κεχροπούλα» (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ‎Σύλλογος των απανταχού Παλαιριωτών «Η Κεχροπούλα» πραγματοποίησε με επιτυχία το πρώτο διήμερο των εκδηλώσεων του.

– Την Παρασκευή, 13/07/2018, παρουσιάστηκε η παράσταση Stand up Comedy «Σχεδόν Σαράντα» με τον Γιώργο Χατζηπαύλου, η οποία που αναλύει όλα τα στάδια στη ζωή ενός άντρα, αλλά και τη σχέση του με το άλλο φύλο, τη σημερινή εποχή και όλα τα παράξενα που βλέπουμε και βιώνουμε γύρω μας. Μια παράσταση που δίδαξε, προβλημάτισε και προσέφερε γέλιο…

– Το Σάββατο, 14/07/2018, προβλήθηκε η ταινία: «Τα μυαλά που κουβαλάς» και ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους. Ταινία με χιούμορ, συγκίνηση, ωραία ροή και άφθονο γέλιο. Αρκετός κόσμος και τις δύο ημέρες τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις, και απόλαυσε τα θέματα που παρουσιάστηκαν.

– Χθες, 20/7/2018, παρουσιάστηκε η μουσικο-ποιητική παράσταση, «…Σαν παιδάκια που τη όλη μέρα έκλαψαν και απόστασαν», στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Παλαίρου, με θέμα τον έρωτα των Κ. Καρυωτάκη και Μ. Πολυδούρη μέσα από την ποίηση τους.

Οι φωτογραφίες είναι από την παράσταση stand up comedy «Σχεδόν Σαράντα», με τον Γιώργο Χατζηπαύλου.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 1165 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.