Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:33 πμ
 
wm small
Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018 15:22

Νέες παρεμβάσεις αναβάθμισης στο πάρκο Αγρινίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεχίζεται η προσπάθεια του Δήμου Αγρινίου, να μετατρέψει το Παπαστράτειο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου, σε πόλο έλξης και να του δώσει πίσω την παλιά του αίγλη. Στο πλαίσιο αυτό, χθες το πρωί, υπάλληλοι του Δήμου Αγρινίου, παρουσία του Αντιδημάρχου Ανδρέα Καλαμπαλίκη, τοποθέτησαν παγκάκια σε διάφορα σημεία και παράλληλα διαμόρφωσαν διαδρόμους, ρίχνοντας ειδικό υλικό με μηχανήματα.

Στόχος των παρεμβάσεων αυτών, είναι το πάρκο να γίνει ακόμα πιο φιλικό στους πολίτες και όσοι το χρησιμοποιούν να έχουν καλύτερη προσβασιμότητα σε όλα τα σημεία, με ασφάλεια.

Το τελευταίο διάστημα, οι Αγρινιώτες έχουν «επιστρέψει» στο πάρκο «δείχνοντας» έτσι το… δρόμο για την βελτίωσή του, κάτι που καθημερινά γίνεται και επιβραβεύεται από την προσέλευση των πολιτών, αλλά και από τις πρόσφατες προπονήσεις του Παναιτωλικού.

parko-pagkakia-diadromoi (5)

parko-pagkakia-diadromoi (7)

parko-pagkakia-diadromoi (1)

parko-pagkakia-diadromoi (2)

parko-pagkakia-diadromoi (3)

parko-pagkakia-diadromoi (4)

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 1161 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.