Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  5:30 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 17:16

Από το Αγρίνιο ξεκινά η 16 Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η λαμπαδηδρομία θα διασχίσει όλη τη χώρα

Για 16η φορά η Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος θα διασχίσει όλη τη χώρα μεταφέροντας το μήνυμα της αγάπης και της προσφοράς.

Η εκκίνηση θα γίνει από το Αγρίνιο, όπου θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Έναρξης στις 24 Ιουλίου και ώρα 19:00, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο Πάρκο Αγρινίου, με την οργανωτική ευθύνη και φροντίδα του ΣΕΑ Αγρινίου.

Πρώτος σταθμός, όπως έχει καθιερωθεί θα είναι το Ξυλόκαστρο, πόλη στην οποία πραγματοποιήθηκε η πρώτη λαμπαδηδρομία, ενώ η Τελετή Λήξης θα πραγματοποιηθεί στις 5 Οκτωβρίου στην Πάτρα, πόλη στην οποία θα φιλοξενηθεί η 29η Αμφικτιονία των Συλλόγων και των Φορέων της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Στην 16η Λαμπαδηδρομία έχουν δηλώσει συμμετοχή δεκάδες Σύλλογοι, Φορείς και Δήμοι από όλη την χώρα, οι οποίοι υποδεχόμενοι την φλόγα της αγάπης θα κινητοποιήσουν τις τοπικές κοινωνίες, ώστε το πανανθρώπινο μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας να συγκινήσει και να ευαισθητοποιήσει ακόμα περισσότερους συμπολίτες και ιδιαίτερα την νέα γενιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο μεγάλες εκδηλώσεις του κινήματος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας θα έχουν φέτος σημείο αναφοράς την Δυτική Ελλάδα (Αγρίνιο-Πάτρα) και θα έχουν την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, η οποία πρωτοπορεί πανελλαδικά σε δράσεις και πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ.

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 1051 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.