Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:00 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 17:05

Ionian Glory: Σε ένα ακόμη δυνατό event, νίκες για αθλητές του Ηρακλή Αγρινίου (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε άλλο ένα μεγάλο event μαχητικών αθλημάτων και πιο συγκεκριμένα στο Ιonian Glory έλαβαν μέρος οι αθλητές του Ηρακλή Αγρινίου.

Το Ionian Glory είναι μια από της μεγαλύτερες διοργανώσεις με επίλεκτους αγώνες kick boxing και αυτη τη φορά έγινε στο κλειστό στάδιο της πόλης του Πύργου.

Εκεί ο Ηρακλής Αγρινίου συμμετείχε με δυο αθλητές στο main event της βραδιάς. Οι αθλητές Βασίλειος Μάρρης και Κωνσταντίνος Λιόκαυτος αντιμετώπισαν με όρους Κ1 πολύ δυνατούς αθλητές τους οποίους κατάφεραν και κέρδισαν.

Όπως δηλώνει ο προπονητής τους Γιώργος Καψιμάλης οι νίκες αυτές των αθλητών του, έρχονται σε συνέχεια μεγάλων αποτελεσμάτων και διακρίσεων σε επαγγελματικές διοργανώσεις με ποιο πρόσφατη το open championship ( νίκες Παπουτσή και Λιοκαυτου).

Να αναφέρουμε επίσης οτι ο Ηρακλής και ο προπονητής του Γιώργος Καψιμάλης, πέραν των Πανελλήνιων και διασυλλογικών αγώνων συμμετέχει ανελλιπώς σε όλες τις επαγγελματικές διοργανώσεις που γίνονται στην Ελλάδα σε όλα τα αθλήματα του συλλόγου( kick boxing/ mma / πυγμαχία).

Επίσης ο Ηρακλής Αγρινίου και ο προπονητής του εκφράζει της ευχαριστίες του στους διοργανωτές του Ionian Glory τόσο για το επίπεδο τον αγώνων όσο και για την φιλοξενία.


agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 1009 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.