Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:33 πμ
 
wm small
Σάββατο, 19 Μαϊος 2018 19:55

Η Λάουρα Ροκοπάνου και ο Κωνσταντίνος Μπόνιας κατέκτησαν την 3η θέση στο Odyssey Challenge

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Λάουρα Ροκοπάνου και ο Κωνσταντίνος Μπόνιας κατέκτησαν την 3η θέση στο Odyssey Challenge. Στον πρώτο μεγάλο αγώνα εμποδίων στην Ελλάδα, το Odyssey Challenge, διακρίθηκαν δύο Αγρινιώτες, η Λάουρα Ροκοπάνου και ο Κωνσταντίνος Μπόνιας κατακτώντας και οι δύο το χάλκινο μετάλλιο!

Η Λάουρα Ροκοπάνου

Μέσα από μια σειρά δυσκολιών που σχεδιάστηκαν από έλληνες αθλητές, δοκίμασαν τα όρια και την αντοχή τους, όπως επίσης 400 συνολικά έλληνες και ξένοι αθλητές που συμμετείχαν στην διοργάνωση. Έτρεξαν στο δάσος, στο βουνό, στην παραλία, μέσα στη θάλασσα και σε ποτάμι κολυμπώντας παράλληλα, πέρασαν εμπόδια, μετέφεραν φορτία και βράχια, πέρασαν μέσα από λάσπες και φωτιές και παράλληλα ξεπέρασαν όλες τους τις φοβίες!

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στον όρμο του Οδυσσέα στην Πάργα. Ο αγώνας ήταν 8 χλμ με φυσικά και τεχνικά εμπόδια, σε ανώμαλο δρόμο. Οι Αγρινιώτες αθλητές, κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία ανδρών και γυναικών αντίστοιχα.

Ο Κωνσταντίνος Μπόνιας συμμετείχε με ακόμη 20 Αγρινιώτες από το γυμναστήριο Metcon Trainning Cener με προπονητές τους Μιχάλη Μπαμπάνη και την Φωτεινή Κατσίρα και η Λάουρα Ροκοπάνου που προέρχεται από τον χώρο της πυγμαχίας, από το γυμναστήριο Unbroken Boxing Agrinio με προπονητή τον Δημήτρη Ευαγγελίου.

Η Λάουρα Ροκοπάνου μιλώντας στη «Σ» τόνισε: «Ασχολούμαι για να χαλαρώνω από την δουλειά. Δεν επιδιώκω κάτι σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά μου αρέσει ο αθλητισμός και εκτός από την πυγμαχία και το Kick Boxing συμμετέχω σε πολλές αθλητικές διοργανώσεις. Η διοργάνωση ήταν αρκετά δύσκολη γιατί εκτός της ζέστης είχε εμπόδια που έπρεπε να περάσεις μέσα από λάσπη, βούρκο, θάλασσα, άμμο, να σηκώνεις βάρη και αλυσίδες, τρέχοντας ταυτόχρονα να κάνεις έρπυση, να ανέβεις και να κατέβεις βουνά κλπ. Δεν έχω συμμετάσχει σε άλλη αντίστοιχη διοργάνωση, αλλά αυτή ήταν σίγουρα μεγάλη εμπειρία».

Κώστας Χονδρός

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 1432 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.