Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:23 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 08:51

Η τελευταία διαβολοβδομάδα αλλάζει τις ισορροπίες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διαβολοβδομάδα στην Ευρωλίγκα. Ήτοι δυο αγώνες μέσα σε λίγες μέρες. Τα πράγματα είναι σοβαρά και "ρευστά" για τους δυο εκπροσώπους του ελληνικού μπάσκετ.

Διαβολοβδομάδα στην Ευρωλίγκα. Η τελευταία της φετινής σεζόν. Τουτέστιν δυο παιχνίδια για κάθε ομάδα σε διάστημα δυο ημερών. Ειδικά για τις ομάδες που δεν έχει ξεκαθαρίσει η θέση τους και το ματσάρισμα τους, θα είναι πολύ οριακή εβδομάδα.

Οι δυο ελληνικές ομάδες είναι "εγκλωβισμένες στα σενάρια πρόκρισης. Ναι έχει ξεκαθαρίσει η θέση τους στην οχτάδα, ναι σχεδόν έχει ξεκαθαρίσει το αν θα παίξουν με πλεονέκτημα έδρας στα νοκ-άουτ (ο Ολυμπιακός ναι, ο Παναθηναϊκός κατά 90% όχι), αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ούτε στο περίπου, το με ποιον αντίπαλο θα παίξουν, κι όσο πλανάται το φάντασμα του εμφυλίου, κανείς δεν κοιμάται ήσυχος.

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου και δες όλες τις αποδόσεις στα μακροχρόνια της φετινής Ευρωλίγκα!

Διαβάστηκε 929 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.