Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  9:13 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 12:57

Παναιτωλικός: Σάρωσε και στα βραβεία!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δημήτρης Κυριακίδης ο κορυφαίος της αγωνιστικής, ο Φάρλεϊ Ρόσα το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής! Δύο παίκτες του Παναιτωλικού κέρδισαν την εκτίμηση του κοινού και της επιτροπής των διαγωνισμών MVP και BEST GOAL, που ήρθαν να μεγαλώσουν τη χαρά για τη νίκη στο Περιστέρι. Εκεί όπου είχαν και οι δύο πρωταγωνιστικό ρόλο

Ο Φάρλεϊ Ρόσα ήταν ο νικητής στον διαγωνισμό Best Goal της 17ης αγωνιστικής στη Super League. Η γκολάρα με την οποία κρίθηκε ο αγώνας του Περιστερίου του δίνει το βραβείο. Το τρίτο φετινό για παίκτη του Παναιτωλικού, καθώς προηγήθηκαν ο Βλαντ Μοράρ στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Φράνκο Μάζουρεκ στον αγώνα με την ΑΕΛ.

Ο Δημήτρης Κυριακίδης έχει φτιάξει τροπαιοθήκη από πέρσι και σ’ αυτή θα προσθέσει το πρώτο φετινό του βραβείο, αφού ψηφίστηκε με διαφορά ως MVP της 17ης αγωνιστικής. Αναμενόμενο, μετά τις σωτήριες επεμβάσεις του στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

http://www.agrinio-sports.gr

 

Διαβάστηκε 1114 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.