Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:27 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2018 21:15

Ο κορυφαίος σεφ στο Κογκό είναι από την Σπολαίτα Αγρινίου!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μάγειρας στο Στρατό έφυγε λόγω κρίσης κι έγινε διάσημος σεφ στο Κονγκό! – Τι λέει για τους δρόμους που άνοιξε, για τον Στρατό και για τους συναδέλφους του. Πριν λίγες ημέρες γράφαμε για τον Αεροπόρο που τα βρόντηξε και διαπρέπει στο εξωτερικό. Μια ανάλογη ιστορία βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας. Ένας μάγειρας στον Στρατό Ξηράς βρέθηκε να γίνει σεφ σε πολυτελές εστιατόριο του Κογκό, και λέει την ιστορία του! Ο Γιάννης Μπαλωμένος που δέχτηκε πρόταση και τώρα είναι Σεφ σε ένα από τα μεγαλύτερα εστιατόρια της Αφρικής, μίλησε στην δημοσιογράφο Βάλια Αμπατζή. Στην συνέντευξη την οποία μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ, ο Έλληνας σεφ αφηγείται πώς ξεκίνησε η «περιπέτειά του:

«Έτυχε μια πρόταση μέσω συναδέλφου που ζητούσαν να προσλάβουν Έλληνα Σεφ σε μεγάλο αμιγώς Ελληνικό ala cart εστιατόριο στην Αφρική. Αφού είδα ότι η πρόταση ήταν συμφέρουσα από οικονομικής απόψεως και η δουλειά 12αμηνη δεν το σκέφτηκα πολύ,και ενώ είχα πολύ καλές προτάσεις από διάφορα εστιατόρια και ξενοδοχεία στην Ελλάδα γιατί ήταν κοντά στις αρχές της καλοκαιρινής σεζόν αποφάσισα να έρθω Αφρική στο Κογκό. Η συμφωνία έγινε το Μάρτιο κατά τη διάρκεια της έκθεσης food expo δηλαδή τον Μάρτιο. Στο Κογκό πήγα στις 6 Μαΐου το 2016″.

armyvoice.gr

Διαβάστηκε 3834 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.